/

Silvia Sant Funk - Coaching i intel·ligència corporal

 

Coaching per avançar en el teu propi camí

El coaching és un mètode d’acompanyament a la persona a través del qual pots aconseguir un objectiu anhelat, desencallar una situació que se't repeteix o trobar més claredat al voltant d’un tema que et preocupa.

Aconseguir un objectiu o un canvi anhelat, per petit que sigui, té un gran efecte transformador i t'empodera per continuar en el teu camí cap endavant.

El Coaching Existencial és el mètode que aplico com a coach. Es caracteritza  per ser pragmàtic i dinàmic alhora que profund i essencial.

Com a coach treballo de manera holística, tenint en compte diferents  aspectes  de la persona i incorporant eines  potenciadores del canvi provinents de la PNL, la psicologia sistèmica i l'estudi del caràcter. També poso una especial atenció en l’aspecte corporal, facilitant així un aprenentatge que es fa també a través del cos i de manera conscient.

 

Facilito un canvi des de dins cap enfora, “sigues tu el canvi que vols veure fora teu” amb la finalitat que els resultats no siguin esporàdics sinó que perdurin en el temps.

 

 

         

info@silviasantfunk.com         www.silviasantfunk.com      +34 620 810 823