Formació

 

Coaching Existencial per l'Escuela de Coaching Existencial de Nona Martín (Barcelona), avalada per la International Coaching Federation.

Master Practitioner en PNL (Programació Neurolingüistica).

Social Presencing Theatre amb Harawana Ayashi (Foundation Program)

Primer cicle d’Història de l’Art a la Universitat de Barcelona.

Dansa contemporània com a estudiant becada a La Fàbrica, espai de dansa (Barcelona). amplia la seva formació amb cursos de diverses tècniques de moviment, improvisació i composició a Barcelona, Amsterdam, Caracas i Nova York.

 

Experiència professional

2017-20 - Exerceix com a coach i facilitadora de grups d'intel·ligència corporal a l'escola de Nona Martín i a diversos  espais de Maresme.

2016-20 - Formadora en el projecte TOTS DANSEN en varis instituts d'ESO vinculats al projecte.

2014-15 classes de segon curs de composició i seguiment de tallers de creació al CSD, grau superior de dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona, com a coreògrafa convidada.

Classes de moviment lliure i consciència corporal al Maresme.

2000-2013: classes de tècnica de dansa contemporània i improvisació i laboratoris de creació, en forma de classes regulars i cursets intensius. a La Poderosa. També  puntualment a La Caldera, Olga Tragant, Area, I-Camp (Munich, Alemanya).

 

Entre l’any 2000 i el 2013 combina la seva activitat com a ballarina, coreògrafa i docent amb la direcció i coordinació (junt amb Mònica Muntaner i Bea Fernández) de La Poderosa- espai per la dansa i els seus contaminants-  a Barcelona.

Des de La Poderosa impulsa un programa anual d’activitats relacionades amb la dansa i les arts escèniques contemporànies: cursos de formació de diversos formats, presentacions escèniques, residències d’artistes, xerrades i esdeveniments tots relacionats amb la creació escènica i el moviment.

 

Com a coreògrafa ha creat les peces:

 

2017                “Salta baixet”, espectacle infantil creat junt amb el músic Krishoo Monthieux, estrenat dins la programació familiar de la Fundació Miró, Bcn.

 

2001-12          Descontrolada  , Ejercicio nº3 , Bizarre,  Apariencias o La otra piel, Primer ensayo sobre el sinsentido, Space Invaders, Ella entra i Paradigma i crisi.

                        Ajudant de direcció del solo d’Angels Margarit “Peces Mentideres” i del solo de Mònica Muntaner “Momunt”.

 

                        Al llarg d’aquests anys ha concebut peces per a espais específics, és el cas de “Tempo” al CCCB (Bcn), “Toma1” dins la programació de Doméstico (Madrid), “Antípodes” per al Festival Mapa 2010 (Girona) i al Festival Poesia i + 2014 a la Fundació Palau (Caldes d’Estrac).

 

 

Com a ballarina ha treballat amb:

 

2017 -              “Sessions Remotes” de Mònica Muntaner.

2002-12          Las Santas (Bcn), Alex Rigola (Bcn), David Lakein (Berlin), La Fura dels Baus (Bcn), Sol Picó (Bcn).

1998-02          Angels Margarit/Mudances (Bcn), Malqueridas (Bcn), Maria Antònia Oliver (Mallorca).

1993-98          Arthur Rosenfeld (Rotterdam), Angelica Oei (Rotterdam), Nederlandse Opera (Amsterdam).

1990-92          Merçè Boronat/Satsumas (Bcn).

 

 

Silvia Sant Funk 

 

 

         

info@silviasantfunk.com         www.silviasantfunk.com      +34 620 810 823